Általános szerződési feltételek

Szolgáltatásunkat írásban tudja megrendelni, melyet az info@weddingcar.hu e-mail címre kérünk elküldeni.

A megrendelésnek tartalmaznia kell az alábbi adatokat:

  • a megrendelő neve
  • címe
  • telefonszáma
  • az esemény napja
  • helyszíne és időtartama
  • a tervezett útvonal

A honlapon feltüntetett bérleti díj összege tartalmazza az ÁFA-t, az autó bérleti díját (sofőrrel), az üzemanyagot a bérlés időtartamának megfelelően, az autó felkészítését az eseményre és Budapesten belül a kiállás költségét.Budapesten kívüli esemény esetén, a google maps útvonaltervező alapján kiállási díjat számolunk fel, melynek költsége kilométerenként 200 Ft (oda-vissza értendő, pl. Budapest-Szolnok 100 km, oda-vissza 200 km=40.000 Ft).

A bérlés díja, 1 órás bérlés esetén 20 km-t, 2 órás bérlés esetén 40 km-t, 3 órás bérlés esetén 60 km-t, egész napos (8 órás) bérlés esetén pedig 200 km megtehető utat tartalmaz díjmentesen. A további megtett út díja 200 Ft/km.

Megrendelés esetén, a foglaló a teljes összeg 30%-a, mely átutalással vagy készpénzben teljesíthető. Lemondás esetén a foglaló vissza nem térítendő. A fennmaradó 70% készpénzben a helyszínen, a sofőrnek fizetendő.

A megrendelés csak abban az esetben tekinthető elfogadottnak, amennyiben a foglaló átvétele megtörténik, illetve átutalás esetén számlánkra megérkezik, és erről e-mail-ben visszaigazolást küldünk.

Változtatást kizárólag írásos formában, az info@weddingcar.hu e-mail címre küldött elektronikus levélben fogadunk el. 72 órán belül, lényeges változtatást már nem áll módunkban elfogadni.

A bérlés nem tartalmaz dekorációt, de az autón előzetes megbeszélés alapján elhelyezhető, az alábbiak figyelembevételével:

  • a hatósági jelzéseket nem takarhatja el,
  • a kilátást nem gátolhatja,
  • alapanyaga nem tehet kárt a fényezésben (mágneses vagy tapadó korongos).

A gépkocsiban a bérlő által okozott károk a bérlőt terhelik, melyet 24 órán belül köteles megtéríteni.

Minimális bérlési idő 1 óra.

Az autóban a dohányzás nem megengedett.

Autónkat kizárólag sofőrjeink vezethetik.

A bérlő elfogadja, hogy a bérelt jármű veterán korú, így annak ellenére, hogy rendszeresen szervizelt és karbantartott, előfordulhatnak váratlan meghibásodások, melyekért cégünk felelősséget nem vállal, kártérítéssel cégünk nem tartozik a megrendelőnek.

Amennyiben az esemény időpontjában extrém időjárási körülmények (pl. havazás, ónos eső, jég stb.) következnének be, abban az esetben, fenntartjuk a jogot a bérlés visszamondására. Ez esetben a foglaló visszajár, további kártérítéssel cégünk nem tartozik a megrendelőnek.

Az esemény időtartama alatt fénykép, illetve videó készülhet az autóról és a párról, melyet honlapunkon felhasználhatunk. Amennyiben a megrendelő ebbe nem egyezik bele, kérjük szíveskedjen jelezni azt a megrendelés leadásakor!

A honlap üzemeltetője:

Cégnév: Nature Stone Kft.
Székhely: 2314 Halásztelek, Táncsics Mihály u. 58.
Adószám: 22628965-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-136404
Ügyvezető: Csapó Zoltán
Telefonszám: +36 70 458 41 92